top of page

HOI PLANEETLOVER

Wij zijn Ilse en Eline. Wij hebben een grote passie voor reizen. En ook voor het behoud van deze planeet. Onze passies gaan helaas niet altijd goed samen. Vliegen bevordert namelijk het broeikaseffect. Safari’s verstoren het leven van wilde dieren. En de bouw van hotels verwoest de natuur. Dat kan anders!

Over Fairtrail: Inner_about

HET KAN ANDERS!

Reizen en het behoud van de planeet kan een top combinatie zijn. Je kunt op reis de lokale economie steunen, kennis uitwisselen met locals en met eigen ogen zien hoe mooi de wereld is.

Tussen onze reizen door, duiken wij achter onze computer, kijken wij interessante documentaires, gaan wij naar lezingen en bezoeken wij beurzen om zoveel mogelijk informatie in te winnen over duurzame vervoersmiddelen, accommodaties, excursies en restaurants. We gaan op pad om specialisten en ervaringsdeskundigen te spreken over het milieu. Het nieuws wat wij ontdekken, passen wij toe in de praktijk.

Jungle River
Over Fairtrail: Inner_about
Over Fairtrail: Inner_about

WIJ HELPEN JOU MET TIPS EN TRICS

Duurzaam reizen kan makkelijk zijn. En goedkoop! Het is zelfs een stuk leuker en avontuurlijker. Je komt dichterbij de natuur en cultuur van je bestemming. Wat gebeurt er als je de trein neemt in plaats van de auto? Als je bij een zelfvoorzienende lodge logeert in plaats van in een groot hotel? Juist: je leert wat nieuws en staat niet enkel in contact met andere toeristen.

 

Om het voor jou gemakkelijker te maken delen wij elke week onze gevonden informatie. Daarnaast pluizen wij, als we op reis gaan, het vakantieland tot in detail uit. We maken gebruik van vijf pijlers waarop wij het niveau van duurzaam reizen baseren. Vervolgens schrijven we informatieve blogs die handige tips bevatten waarmee jij op reis kunt. Deze blogs delen we via social media zodat je precies weet wanneer we een nieuwe blog posten.

DUURZAAM REIZEN IS DE TOEKOMST

Wij denken dat duurzaam reizen ons verder helpt voor de toekomst. Wil jij in de toekomst ook genieten van alles wat er op deze prachtige planeet te zien is? Vind je dat deze planeet ook te mooi is om te vergaan? Doe met ons mee!

Met behulp van onze handvatten willen we je helpen bij het maken van bewuste keuzes op reis. Met onze blogs willen we je inspireren met én informeren over deze bewuste duurzame keuzes. Zo maken we reizen voor jou makkelijker en voor de wereld een stukje eerlijker.

Laten we dit samen doen voor alle mensen, dieren en natuur om ons heen. Zodat in ieder geval wij, als natuurliefhebbers, er voor zorgen dat deze planeet met alle mooie levende wezens en prachtige natuurverschijnselen blijft bestaan. En dat wij, als avonturiers, zonder schuldgevoel kunnen genieten van indrukwekkende reizen: ver weg of dichtbij.

Over Fairtrail: Inner_about
Mountains
ilse-en-eline-van-fairtrail-door-de-limb

Leuk dat je op de hoogte gehouden wilt worden! Nu krijg je maandelijks een dosis duurzame reisinspiratie in je mailbox.

Over Fairtrail: Welcome

BLIJF OP DE HOOGTE!

Benieuwd naar onze tips en inspiratie over duurzaam reizen? Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Volg ons op Facebook of Instagram of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Black Instagram Icon
  • facebook

WAT VIND JIJ?

Wat vind jij van duurzaam reizen? Hoe zou jij deze planeet met behulp van reizen willen helpen? Heb je tips voor Fairtrail om te verbeteren, bijvoorbeeld tips over duurzaam reizen die we nog niet op onze site hebben staan? Of wil je samenwerken? Laat het ons weten!

 

Vul onderstaand formulier in, of stuur een mail naar info@fairtrail.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. We beantwoorden je zo snel mogelijk.

PRIVACYVERKLARING

Alle teksten op deze website zijn door Eline en Ilse geschreven. Er rust auteursrecht op. Onze teksten en foto’s kunnen niet zonder toestemming gebruikt worden. Om onze website steeds te verbeteren, maken we gebruik van analytische cookies. Die zijn anoniem. Stuur ons gerust een bericht als je vragen hebt. Meer lezen over ons privacybeleid? Klik hier.

bottom of page