top of page

SAMENWERKEN

Fairtrail werkt graag samen met iedereen die, net als wij, deze mooie planeet zo mooi wil houden! Matchen onze visies en missies? Wissel je graag ideeën uit of wil je de koppen bij elkaar steken om samen reizen duurzamer, eco-positiever en wereldverbeterend te maken? Neem dan snel contact met ons op!

Fairtrail staat ook open voor commerciële samenwerkingen. In de vorm van sponsored story's, persreizen en (social media) campagnes werken we met veel passie en plezier samen met (reis)organisaties die zich richten op duurzaamheid en eco-vriendelijk leven.

Neem voor meer informatie, onze mediakit of voorstellen contact met ons op. Mail naar info@fairtrail.nl

Fairtrail heeft met de volgende pers en organisaties samengewerkt:

Logo-columbus-magazine-samenwerking
the-green-cat-tel-aviv-samenwerking.jpg
staylocal-logo-black.png
default-space-background.jpg

We gaven Columbus Travel tips over zuiniger vliegen. Deze tips werden gebruikt voor een reportage in het magazine en op de themapagina over duurzaam reizen. Daarnaast hebben we samen met Columbus een reportage gemaakt over Zuid-Limburg.

The Green Cat in Tel Aviv bood ons een vegan pizzadiner voor twee aan. Het was zo lekker dat we het restaurant in het blog over vega eten in Tel Aviv tippen.

Met Staylocal proberen diverse reisinitiatieven Nederlanders en Belgen te inspireren en stimuleren om in eigen land op reis te gaan. Fairtrail doet hier aan mee!

Campspace maakt kamperen op unieke plekken in eigen land mogelijk! Kleinschalig kamperen. Wij mochten het in mei 2020 ervaren toen wij uitgenodigd werden om te kamperen in Drenthe.

logo-MaatschapWij.png

MaatschapWij is een inspiratieplatform voor een socialer en duurzamer Nederland. Voor MaatschapWij schreven we een blog over hoe je op reis een verschil maakt.

logo-avontuur-dichtbij.png

Avontuur Dichtbij is een reisorganisatie die zich richt op micro avonturen. Voor Avontuur Dichtbij schrijven wij blogs over microavonturen en ontwikkelen we zelf ook microavonturen.

Fairtrail wordt aanbevolen door de volgende organisaties:

DS_HEADER-1.jpg
logo-dj100-groen.png
Marie-Claire-Logo-nh6f7e7eb3ap0wedm25gtf
bottom of page